dilluns, 18 de juliol del 2016

Curs 2015-2016 finalitzat

Durant aquest curs 2015-2016 que ja ha finalitzat, a ADMAC hem dut a terme dues activitats de periodicitat setmanal: un curs de Ciències islàmiques i un grup de Mares i nadons.


Els matins de diumenges hem dut a terme el segon curs de Ciències islàmiques que s’organitza des de l’associació. En aquest hem tractat diversos temes de la nostra religió a través de tres assignatures: el mètode profètic per a l’estudi dels afluents de la fe, la jurisprudència islàmica del matrimoni i l’estudi d’algunes sures de l’Alcorà. Així doncs, de manera participativa i amb la guia de les nostres professores hem aprofundit en l’estudi i el coneixement de la nostra religió.


El grup de Mares i nadons és un grup format per mares musulmanes amb fills menors de 3 anys que s’ha trobat cada dimecres al matí durant tot el curs. I durant aquest trimestre, entre d’altres qüestions, hem tractat temes com l’alimentació infantil i les noves tecnologies, hem fet una sessió de gimnàstica suau i una de primers auxilis, hem realitzat debats sobre la maternitat i la família, i hem fet uns tallers de conta-contes i de pintar samarretes amb els nens.

Per als curs vinent organitzarem d’altres activitats inshAllah. Així que si hi estàs interessada, estigues atenta a la informació dels nostres blog i facebook!